a női vonzerő

 

A női vonzerő

 

A női "fegyvertár" részeként tekintünk a női vonzerőre. Most egy tudományos kutatás is igazolta, hogy azok, akik élnek vele, sikeresebbek tárgyalásaikon.
Bevetésével akár harmadával növelhető a siker - mutatta ki a női vonzerővel foglalkozó első tudományos vizsgálat eredménye. A női vonzerő a flörtölés és a barátságosság keveréke. Fontos azonban, hogy a kettő egyensúlyban legyen. A csak barátságos nőkre partnerként tekintünk. A flörtölés ugyanakkor valami rejtett jövőbeli ígéretre, lehetőségre utal. Nincs az a férfi, aki képes volna szembemenni genetikai kódjával, ami azt sugallja, hódítsd meg!

A London School of Economics (LSE) és a Kaliforniai Egyetem berkeleyi intézményének kutatói négy különböző vizsgálatot végeztek a női vonzerő kutatására Alkalmazását egy olyan menedzsmenttechnikaként határozták meg, amely a melegséget, a barátságosságot és a kapcsolatteremtést a flörtöléssel - többek között játékossággal, hízelgéssel és szexi viselkedéssel kombinálja. "A női vonzerő bevetése stratégiai viselkedésmód, amelynek célja a tárgyalófelekben jó érzést kelteni, és ezzel beleegyezésre bírni őket" - mutat rá Laura Kray.

A kutatók szerint a technika kifejlődéséhez a "22-es csapdája" helyzet vezetett. Ahhoz, hogy egy férfiak által uralt világban a nők sikeresek legyenek, férfias stílust kell felvenniük. Ez többségünkben ellenszenvet vált ki. A megoldás egyszerű. Legyen a nő ígéretes, és keltsen bennünk férfias érzéseket.

A női vonzerő bevetése lehetőséget ad a nőknek arra, hogy tárgyaláskor, egyezkedéskor enyhítsék az ellenszenvet, amelyet férfias viselkedésük kelt. Az egyik feladat során a nők felét arra kérték, hogy autóvásárlás során éljenek a technikával - tegyenek élénk mozdulatokat, gyakran nézzenek tárgyalópartnerük szemébe, mosolyogjanak és nevessenek. Az ő esetükben a női vonzerő bevetése átlagosan 21 százalékos kedvezményhez vezetett.

Egy másik helyzetben a kutatók azt találták, hogy azok a nők, akik túlságosan barátságosak voltak - a flörtölés terhére -, rosszabbul jártak, és többet fizettek a termékért.

 

Ugye hogy érdemes? Imádom azokat a nőket, akikkel lehet évődni

 

Elérhetőség

gondolatolvasás
5085 Rákóczifalva Rózsa út 5/a

20 3398345

© 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode